Html5 Menu Tag by Css3Menu.com

 

 

 

Afgeronde rechthoek: Kringen en activiteiten  

 

 

 

 


Vasten/ Gebedskring

Bij het uitkomen van dit kerkblad hebben wij de laatste vasten en gebedskring van dit seizoen net achter ons liggen. Wij kijken terug op een mooi samen zijn met elkaar en met God. Wij weten dat God geen bidder laat staan en dat gebed de motor van de kerk is. Daarom blijven wij trouw en volhardend vasten en bidden en vertrouwen God dat Hij het verhoort.

 

Na de vakantie pakken wij de draad weer op, maar dat houd niet in dat gebed stil valt. De kleine gebedsgroepjes krijgen nog iedere maand gebedspunten. Er is voorbede in de erediensten en wij hebben als wapen ons persoonlijk gebed voor elkaar. Ook lofprijzing is bidden. De gebedsdoos bleef helaas al lange tijd leeg, maar gebruik het gerust voor uw voorbede, dat kan ook anoniem en er wordt altijd vertrouwelijk mee omgegaan.


Afbeeldingsresultaat voor molen windotter ijsselsteinUitje bij 'voor u'

Op maandag 11 juni houden we de laatste 'voor u' in dit seizoen en gaan wij samen uit naar de molen 'de Windotter' in in IJsselstein.

Wij krijgen daar een rondleiding. Advies is om stevige schoenen aan te trekken en makkelijke kleding die een beetje stoffig mag worden.

Voor diegene die niet meer trap kan lopen is het mogelijk om via een scherm een DVD te bekijken waarop de rondleiding te zien is.

We sluiten af met koffie/thee en gebak.

 

Vertrek is om 13.15u vanaf dorpskerk in Tull en 't Waal.

Graag van te voren opgeven bij Hilda, Trees of Antoinette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avondmaal

Op  zondag 3 juni hopen wij het avondmaal te vieren. Het is goed om elkaar te ontmoeten aan de tafel van de Here zelf. Hij droeg ons op om Hem op deze manier te gedenken. Laten wij het zo vieren dat zijn toewijding aan ons een stimulans mag zijn voor onze toewijding aan Hem. Het is een groot voorrecht wat Hij voor ons deed en daarmee is het een groot voorrecht om het avondmaal te mogen vieren.

 


 

 

Kerkdiensten

Iedere eerste zondag van de maand is er na de dienst gelegenheid om met elkaar koffie of thee te drinken in de consistorie van de kerk.

 

Zoals u in het vorige kerkblad heeft kunnen lezen is er op 10 juni een doop/belijdenisdienst daarom willen we in plaats van 3 juni, 10 juni koffiedrinken in de consistorie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Brinkmarkt De 23e keer al weer. Staat u ook al zo te popelen?  Of voelt het soms als een verplicht nummer….Nog even en Erna en haar bakploeg kan ze weer bruin bakken. Met het recept van Hennie worden het vast weer super smulwafels! Die tijdens een zonnige Brinkmarkt gretig aftrek vinden. Wat zal er dit jaar weer voor verrassends in de kramen liggen? Wordt het kunst of kitsch? Antiek of curiosa? Een bosje bloemen, leuke lamp, puike puzzel van de speelgoedkraam of neemt u het verse fruit van Anton mee naar huis? Dit jaar komt ook de Veiligheidsregio Utrecht/Brandweer met een speciale kraam.

 

Nog even de planning…. Op zaterdag 9 juni maken we een rondje door de dorpen om in te zamelen, van 9 tot 12. Gelijk sorteren. Op woensdag 20 juni van 19-20 uur kunnen er nog spullen bij de kerk worden gebracht. Op vrijdag 22 juni bouwen we de kramen op, zodat op zaterdag 23 juni van 9 tot 13 uur de Brinkmarkt kan plaats vinden.  Heeft u nog vrijwilligers gecharterd? We hebben ze hard nodig! Er zijn dit jaar meerdere goede doelen die we steunen.

 

Als het zonnetje een beetje meewerkt, wordt het vast weer genieten, zoals Nel en lijda op de foto, waar ze even uitpuffen tijdens een eerdere sessie van de Brinkmarkt.