Html5 Menu Tag by Css3Menu.com 

Afgeronde rechthoek: Persberichten  

 

 

 


Gracelandfestival

15 - 18 augustus 2019

Van 15 - 18 augustus 2019 vindt de vijfde editie van Graceland Festival plaats in Vierhouten. Graceland Festival pakt voor haar jubileum uit met een paar flinke namen. 

Line-up
Het festivalprogramma zit bomvol de prachtigste muziek, creatieve workshops en uitdagende sprekers. Een aantal namen springen er uit en brengen we graag onder de aandacht. De Amerikaanse Lutherse voorganger Nadia Bolz-Weber komt voor het eerst naar Nederland om op Graceland Festival te spreken. Haar komst naar het festival wordt mede mogelijk gemaakt door KOK Boekencentrum, Lazarus en het Nederlands Luthers Genootschap. In de muzikale line-up staan onder andere gospelknaller Michelle David & The Gospel SessionsA Treehouse WaitThe Violet Burning (USA)Matthijn BuwaldaHidden Land (Swe) en nog veel meer!

Graceland Festival
Graceland Festival sluit met liefde de idealist en de realist, de criticus en de positieveling, de kerkganger, kerkloze en de kerkplanter in. Op Graceland Festival ontdek je prikkelende praters, intieme en meeslepende muzieksets, meditatie, grote en kleine kunst en natuurlijk goed eten en drinken.

Tickets en informatie
Tickets voor het festival zijn nu te koop via
de website. Op social media komen speciale kortingsacties voorbij en wordt het laatste nieuws gedeeld. Volg het festival via de website, op FacebookTwitter en Instagram.

Christelijknieuws.nl - Veel variatie tijdens eerste editie ...Graceland FestivalNieuws - Eerste editie Gracelandfestival 2015 een groot ...

 

Tentoonstelling Expeditie Israël in Nijkerk

1 mei - 31 augustus 2019

Van 1 mei tot 31 augustus is de tentoonstelling ‘Expeditie Israël, op reis door het land van de Bijbel’ te bezoeken in het Israëlcentrum in Nijkerk. In de afgelopen jaren trokken de fraai vormgegeven tentoonstellingen tienduizenden bezoekers.

Expeditie Israël
Eeuwenlang hebben reizigers rondgetrokken door het land Israël. Om de Bijbelse plaatsen te bezoeken, om te genieten van de prachtige natuur en architectuur, om rond te lopen in het land dat God gegeven heeft aan Zijn volk Israël. Met ‘Expeditie Israël’ neemt Christenen voor Israël de bezoeker mee door het land van de Bijbel. Langs belangrijke Bijbelse plaatsen met ieder hun eigen verhaal. In deze unieke tentoonstelling worden de verhalen van vroeger en nu verbonden. 

Het programma is geschikt is voor jong en oud. Bezoekers nemen een kijkje in de tent van Abraham, bezichtigen unieke voorwerpen uit de tijd van de Bijbel, gaan op zoek naar antieke voorwerpen als een echte archeoloog, en wanen zich in Galilea met een unieke Virtual Reality Tour.

Openingstijden: van 1 mei tot en met 31 augustus 2019, dagelijks van 10 tot 16 uur (op zon- en feestdagen gesloten) Locatie: Israëlcentrum, Henri Nouwenstraat 34, Nijkerk, Toegang: Gratis, inclusief consumptie